Lena Wiksten: Paremman Suomen puolesta - För ett bättre Finland Näkemyksiä ja kokemuksia elämästä ja siihen liittyvistä seikoista

Tänään totuus punnitaan

  • Esite, etu- ja takakansi
    Esite, etu- ja takakansi
  • Esite, keskiaukeama
    Esite, keskiaukeama

Yle ja muut suuret tiedotusvälineet ovat julistaneet vaalituloksen jo jonkin aikaa sitten. En ole ainoa, jonka mielestä tulokset olisi syytä kertoa vasta siinä vaiheessa, kun vaalit on käyty ja äänestyspaikkojen ovet ovat sulkeutuneet. Nimittäin, mitä saa aikaan tällainen demokratian vastainen menettely? Se saattaa hyvinkin toimia kuin itsensä toteuttava profetia. Kun johonkin vakaasti uskotaan, se myös tapahtuu.

 

Ennen kaikkea tuo syö pienpuolueiden mahdollisuuksia. Miksi äänestää, kun valtamedia on jo uutisoinut, etteivät "marginaalipuolueet" saa yhtään paikkaa? - Pelkohan siellä on takana. Pelko siitä, että jos ihmiset kuitenkin lähtisivät joukolla uurnille, totutut aseltelmat järkkyisivät.

"Marginaalipuolue" on muuten voimakkaan arvolatauksen sisältävä, erittäin halventava käsite.

Myös "EU-kriittinen", uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tuomittu, takinkääntäjäpuolueen kansanedustaja, yrittää nyt viime metreillä vedota äänestäjiin, jotta nämä eivät äänestäisi oikeasti EU-jäsenyyttä vastustavaa IPU:a. Moiseen propagandaan ei kannata mennä, sillä perussuomalaiset ovat ajat sitten luopuneet kriittisistä näkemyksistään ja eroamisaikeistaan (sikäli kun niitä on koskaan ollutkaan) EU:sta.


Äänestä IPU:a
Älä usko Halla-ahon vipua!

Ja muista, että äänestämättä jättäminen sataa valtapuolueiden laariin. Uurnilla siis tavataan!

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän mikaelbook kuva
Mikael Böök

Hei,
Kirjoituksessasi paljon on oikein. Esimerkiksi itsenäisyysaate. Itse tosin painotan EU:n itsenäisyyttä (USA:sta ja Venäjän federaatiosta) enemmän kuin Suomen.
Menestystä!
Mikael

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Epäilen että sen totuuden punnitseminen on liian vaikeaa, koska Suomesta ilmeisesti puuttuu koko vaaka. Paremminkin totuus ei pala tulessa ja tulevaisuus näyttää.
Ei kaikkia suomalaisia voida koko ajan pitää pimennossa.

Käyttäjän lenawiksten kuva
Lena Wiksten

Vaalikampanjan aikana on saatu niin paljon positiivista palautetta, että pakko sen jossakin on näkyäkin!

Toimituksen poiminnat